Aanmelden Dag van de Chemie

Aanmelden Dag van de Chemie 2018 vanaf nu mogelijk

Op zaterdag 6 oktober 2018 organiseert de VNCI in samenwerking met het Weekend van de Wetenschap en C3 de Dag van de Chemie. 2018 is ook het jaar waarin we ons 100-jarig bestaan vieren.

Een feestelijk jaar met verschillende highlights. Dit event is er daar één van. Een unieke mogelijkheid om landelijk de deuren te openen voor het grote publiek. De kans om de jeugd, hun ouders, maar ook de omwonenden te bereiken. Zodat we hen kunnen laten zien dat voor mooie sector de chemie is en wat voor mooie producten we maken. Dit kan uiteraard met grootste activiteiten, maar ook klein. Zo laten we zien transparant te zijn en kunnen we de innovaties van jouw organisatie onder de aandacht brengen bij een breed publiek.

 

Weekend van de Wetenschap & aanmelden

Extra speciaal is de samenwerking met het Weekend van de Wetenschap, die in datzelfde weekend zal plaatsvinden. Is het al duidelijk dat uw organisatie gaat deelnemen? Meld uw organisatie dan aan via hetweekendvandewetenschap.nl/organisatie-aanmelden.
 

Let op: wilt u graag meedoen maar weet u nog niet de exacte invulling van het programma? Geen probleem! Meld uw bedrijf in ieder geval vast aan, dan kunt u de exacte invulling op een later tijdstip doorgeven. Het is voor ons vooral van groot belang dat wij tijdig weten dat u meedoet. Zo zorgen wij voor extra publiciteit voor uw bedrijf!

Volg ons

Algemeen

Bezoek de dag!

Je kunt tijdens de Dag van de Chemie kiezen uit tientallen bedrijven in heel Nederland. Er zit er altijd één bij jou in de buurt!

Bekijk alle deelnemers

© 2015 Dag van de Chemie. Alle rechten voorbehouden.