Aanmelden Dag van de Chemie

Aanmelden voor de Dag van de Chemie 2018 is op dit moment nog niet mogelijk

Open uw poorten en toon de belangrijke rol van chemie!

Vindt u het leuk om uw omgeving te laten zien wat u produceert en voor welke eindproducten dit bestemd is? Kunt u laten zien welke rol chemie speelt in ons comfortabele en welvarende leven? Heeft u vacatures openstaan of wilt u de familieleden van uw personeel een keer uitnodigen? Doe dan mee met de Dag van de Chemie!

Bekijk 10 redenen om mee te doen

U mag deze dag invullen zoals u het wilt, zo groot of klein als wenst. De VNCI ondersteunt u zoveel mogelijk om deze dag tot een succes te maken. Meld u zo snel mogelijk aan om mee te gaan in de landelijke promotie door de VNCI!

Meld uw bedrijf nu aan

Let op: wilt u graag meedoen maar weet u nog niet de exacte invulling van het programma? Geen probleem! Meld uw bedrijf in ieder geval vast aan, dan kunt u de exacte invulling op een later tijdstip aan ons doorgeven. Het is voor ons vooral van groot belang dat wij tijdig weten dat u meedoet. Zo zorgen wij voor extra publiciteit voor uw bedrijf!

Volg ons

Algemeen

Bezoek de dag!

Je kunt tijdens de Dag van de Chemie kiezen uit tientallen bedrijven in heel Nederland. Er zit er altijd één bij jou in de buurt!

Bekijk alle deelnemers

© 2015 Dag van de Chemie. Alle rechten voorbehouden.