BASF (Boxtel)

Terug naar overzicht

BASF opent haar deuren tijdens de Dag van de Chemie op 26 september

Alle vijf productielocaties van BASF Nederland openen op 26 september hun deuren tijdens de landelijke Dag van de Chemie. Tijdens deze dag kunnen geïnteresseerden meer te weten komen over het productieproces van de verschillende locaties. Daarnaast kunnen zij zich laten informeren over het wereldwijde chemieconcern BASF die dit jaar haar 150e verjaardag viert. Jongere bezoekers kunnen ook zelf ervaren hoe leuk chemie is door zelf proefjes te doen.

BASF in Boxtel

Bezoekers van de open dag in Boxtel krijgen informatie over de producten waar deze locatie een bijdrage aan levert. In het laboratorium kunnen bezoekers zien hoe door middel van een bepaalde chemische reactie isolatieschuim ontstaat. Ook wordt getoond welke verschillende soorten polyurethaan er zijn en op welke manier er een bijdrage wordt geleverd aan dijkbescherming. Ook voor kinderen zijn er verschillende activiteiten.

Locatie activiteit

Adres:
BASF (Boxtel)
Hemelrijk 11-13
Boxtel

Kaartweergave wordt geladen

Fotogallerij

Informatie over evenement

Openingstijden: 10.00 - 12.30 uur
Leeftijdsgrens: Alle leeftijden
Activiteiten: Open dag
Moeten bezoekers zich van te voren aanmelden?: Nee

Contact voor vragen publiek

E-mail: paula.blok@basf.com
Tel.nr. vast: 0263717382
Tel.nr. mobiel: 0615896227
Website: basf.nl

Algemeen

Bezoek de dag!

Je kunt tijdens de Dag van de Chemie kiezen uit tientallen bedrijven in heel Nederland. Er zit er altijd één bij jou in de buurt!

Bekijk alle deelnemers

© 2015 Dag van de Chemie. Alle rechten voorbehouden.