LyondellBasell (Moerdijk)

Terug naar overzicht

Tijdens de Open Dag 2015 bij LyondellBasell Moerdijk bent u na inschrijving welkom en kunt u genieten van een rondleiding, diverse informatiestands en activiteiten voor de kinderen. Ook zaken als onderhoud, veilig werken, transport en research komen ruimschoots aan bod. Het centrale thema voor de Open Dag 2015 is Innovatie! Dit komt aan bod tijdens de rondleiding door de fabriek, in de diverse stands en op het promotiemateriaal. In de fabriek laten we zeer innovatieve systemen zien en rond de stands zal nader worden ingegaan op innovaties binnen LyondellBasell.

Over LyondellBasell

LyondellBasell Moerdijk heeft twee verschillende fabrieken op het terrein waarvan de Catalloy de grootste fabriek ter wereld is in zijn soort en de Polybuteen-1 fabriek. Op de locatie werken ongeveer 110 mensen. Een groot deel van de mensen werkt in ploegendiensten in de fabrieken en het laboratorium. Dit is nodig omdat onze fabrieken 24 uur per dag draaien. De andere mensen werken op de onderhoudsafdeling, in de logistiek, in ondersteunende functies op de milieu- en veiligheidsafdelingen.

Aanmelden publiek

E-mail: opendagmoerdijk@lyb.com

Locatie activiteit

Adres:
LyondellBasell (Moerdijk)
Aanmelden via opendagmoerdijk@lyb.com. Legitimatie: Paspoort, ID-kaart of rijbewijs verplicht i.v.m. veiligheid.
Chemieweg 3
4761 RV Zevenbergen

Kaartweergave wordt geladen

Fotogallerij

Informatie over evenement

Openingstijden: 10:00-16:00
Leeftijdsgrens: Kinderen onder 12 jaar met begeleiding volwassene
Activiteiten: Open dag
Moeten bezoekers zich van te voren aanmelden?: Ja

Contact voor vragen publiek

E-mail: opendagmoerdijk@lyb.com
Tel.nr. vast: 0168 384 400
Website: lyb.com

Algemeen

Bezoek de dag!

Je kunt tijdens de Dag van de Chemie kiezen uit tientallen bedrijven in heel Nederland. Er zit er altijd één bij jou in de buurt!

Bekijk alle deelnemers

© 2015 Dag van de Chemie. Alle rechten voorbehouden.