LyondellBasell (Rotterdam)

Terug naar overzicht

Tijdens de Open Dag 2015 bij LyondellBasell Maasvlakte bent u na inschrijving welkom en kunt u genieten van een rondleiding, diverse informatiestands en de nodige activiteiten voor de kinderen. Ook zaken als brandweer, veilig werken, transport en research komen ruimschoots aan bod. Het centrale thema voor de Open Dag 2015 is Innovatie!

Innovatie komt aan bod tijdens de rondleiding door de fabriek, in de diverse stands en op het promotiemateriaal. In de fabriek laten we zeer innovatieve systemen zien en rond de stands zal nader worden ingegaan op innovaties binnen LyondellBasell.

De toegang is gratis en vrijwel alles is toegankelijk voor rolstoelen. Legitimatie (paspoort, ID-kaart of rijbewijs) is (altijd) verplicht in verband met de veiligheid.

Over de locatie

De Maasvlakte fabriek is de grootste fabriek ter wereld die produceert op basis van de unieke PO/SM-technologie van LyondellBasell. De stoffen die geproduceerd worden in de Maasvlakte fabriek vormen de bouwstenen van andere basisproducten zoals kleding, huishoudelijke artikelen en bouwmaterialen. De geproduceerde propyleen oxide wordt toegepast in talloze producten voor dagelijks gebruik, zoals autostoelen, dashboards, matrassen, cosmetica en koelvloeistoffen. Styreen monomeer wordt gebruikt voor de productie van polystyreen, een basisproduct voor de verpakkingsindustrie.

Aanmelden publiek

E-mail: opendagmaasvlakte@lyondellbasell.com

Locatie activiteit

Adres:
LyondellBasell (Rotterdam)
Australieweg 7
3199KB Maasvlakte

Kaartweergave wordt geladen

Fotogallerij

Informatie over evenement

Openingstijden: 10.00 - 16.00
Leeftijdsgrens: Alle (kinderen jonger dan 12 jaar onder begeleiding van volwassene)
Activiteiten: Rondleiding, informatiestands en activiteiten voor kinderen
Moeten bezoekers zich van te voren aanmelden?: Ja

Contact voor vragen publiek

E-mail: opendagmaasvlakte@lyondellbasell.com
Tel.nr. vast: 0181 235000
Website: lyondellbasell.com

Algemeen

Bezoek de dag!

Je kunt tijdens de Dag van de Chemie kiezen uit tientallen bedrijven in heel Nederland. Er zit er altijd één bij jou in de buurt!

Bekijk alle deelnemers

© 2015 Dag van de Chemie. Alle rechten voorbehouden.